Gå till Novi Sad

IOGT-NTO-rörelsen är del av den nationella Världens Barn-kampanjen, som drivs av Radiohjälpen, och syftar till att samla in pengar för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Pengarna som samlas in går till olika projekt i världen, projekt som drivs av svenska biståndsorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Kampanjen pågår hela året med kulmen i september/oktober.

1/9 DIGITAL INSAMLINGSBÖSSA

VI SAMLAR IN PENGAR TILL VÄRLDENS BARN #nykterförvärldensbarn INSAMLINGEN HITTAR DU HÄR!

1/9 Gå, lunka, jogga, rulla – Skänk gärna en krona per kilometer du rör dig

VI RÖR OSS TILL VÅRT PROFILPROJEKT I NOVI SAD #iogtntoirörelse LÄS MER HÄR!

16/9 WEBBINARIUM med bla. Lucas Nilsson som gäst

IOGT-NTO för Världens Barn i Novi Sad i Serbien. LÄS MER HÄR

I poängjaktens delmoment ”Gå till Novi Sad” gäller det för oss alla att tillsammans ta oss hemifrån till Novi Sad i Serbien där IOGT-NTO har ett samverkansprojekt som stöttas av Världens Barn. Samtidigt som vi alla rör oss och rapporterar in vår rörelse så uppdateras kartan på hur lång vi kommit tillsammans. Kartan hittar du här.

För att delta gäller följande:

Det spelar ingen roll hur du rör dig, du kan gå, lunka, löpa, simma, rulla (cykel, inlines, rullstol/elrullstol) eller paddla etc. Det spelar heller ingen roll vilket tempo du har, rör dig bara framåt så kommer vi tillsammans samla ihop alla kilometrarna som behövs för att komma fram till Novi Sad.

När du utfört din aktivitet, meddela oss ditt namn och ort, mailadress samt vilken aktivitet du utfört och hur många kilometer du bidrar med. Skicka gärna ett foto som vi får publicera på hemsida och på Facebook.

Nu rör vi oss framåt

#iogtntoirörelse

#nykterförvärldensbarn

@världensbarn