utbildningshelg

För dig som vill lära dig mer om alkohol- och narkotikapolitik

Under en kväll och en heldag får du som är medlem i IOGT-NTO och vill lära dig mer om alkohol-och narkotikapolitik, opinionsbildning, alkoholnormen och mycket annat möjlighet till detta. Helgen passar både dig som är ny medlem liksom dig som har ett tidigare intresse eller erfarenhet av IOGT-NTOs alkoholpolitiska arbete.

Nu är stora delar av programmet för kurshelgen färdigt, det kommer att kompletteras med ytterligare några valbara pass samt ett kulturprogram bland annat.
Ladda ner här.

Var? Gävle
När? 20-21 oktober (ankomst med middag fredag och avresa lördag eftermiddag)
Pris? Gratis (boende i dubbelrum) men vill du bo i enkelrum tillkommer 200 kronor (per natt). Vid bilåkning förutsätts samåkning och vid resa i kollektivtrafiken, resa med billigaste färdsätt.
Barnpassning? För dig som inte har möjlighet att lösa barnpassning på annat sätt erbjuder vi barnpassning i samband med kurspassen. Barnpassningen är för barn i åldern 2-12 år och kostar 500 kronor per barn exklusive resa.
Sista anmälningsdag: 1 oktober

Anmäl dig här.

Utbildningshelgen är öppen för anmälan för dig som är betalande medlem i något av följande IOGT-NTO distrikt (Mitt, GävleDala, Svea och Sydost) som innefattar följande län: Västernorrland, Jämtland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Västmanland, Örebro, Gotland, Kalmar, Kronoberg, Jönköping och Östergötland.